sanatate-fericire

Home | COMENZI PRODUSE-PRETURI PRODUSE TIANSHI | LEG MASSAGER SANATATE MASAJUL PICIORELOR | APARAT OZON-TERAPIE OZON | PRODUSE BIOLOGIC-ACTIVE TIANSHI TIENS | PRODUSE PENTRU DETOXIFIERE | PRODUSE PENTRU MINERALIZARE | SCHEME DE FOLOSIRE A PRODUSELOR TIANSHI | CHITOSAN | SPIRULINA | IKAN | CELULOZA DUBLA | VEICAN | HOLICAN | PRODUSE REFACERE CELULARA | BRIUL PANGAO | PLAN DE MARKETING | CONTACT - DIVERSE | TIANSHI COMENZI 0765.728730 mihaildoc@yahoo.com

PRODUSE FRUMUSETE TIANSHI

Capsule Liang Yan

Capsulele Liang Yan va înfrumuseteaza tineretea. Nu exista frumusete fara Liang Yan. Nu exista frumusete fara încredere în forta Liang Yan.
Trebuie sa avem grija de femei. Timpul le ia din frumusete, ele se ocupa si de copii, si de profesie, si de gospodarie, ceea ce adesea le obliga sa uite de sine. Pe fata lor apar pete galbui-maronii. Pielea fetei devine uscata, aspra, ofilita, ranindu-le inima iubitoare de frumusete.
Petele galbui-maronii reprezinta o boala obisnuita de piele, legata de dischinezia pigmentului. De fapt, aceste pete de pigment galben-maroniu, maroniu-deschis, de culoare închisa sau cafeniu se gasesc simetric la ochi, pe frunte, la nas, pe buze; ele sunt clare, netede, fara asperitati si sunt considerate tulburari ale secretiei interne. Femeile însarcinate, precum si cele care alapteaza, au perturbari ale ciclului menstrual sau ale cresterii estrogenului, ceea ce influenteaza melanina si conduce la înmultirea petelor galbui-maronii. Potrivit unor date, pacientele care sufera de pete galbui-maronii prezinta un nivel mai scazut de V-A, V-E în plasma sângelui decât alte persoane. Medicina traditionala chineza considera ca aceste pete se explica prin functionalitati interne scazute, insuficienta circulatiei energiei în sânge. De exemplu, daca splina functioneaza prost, energia este insuficienta pentru ca sângele sa se ridice la suprafata fetei, urmarea fiind formarea petelor.
O veste buna despre frumusete
Pe baza teoriei medicale traditionale chineze si în colaborare cu medicina moderna, Grupul TIANSHI a elaborat din extractele a numeroase plante medicinale valoroase capsulele Liang Yan care îndeparteaza petele galbui-maronii de pe fata, fara a avea efecte secundare si fara a produce toxine.
Pornind de la cauzele aparitiei acestor pete, produsul realizeaza curatirea ficatului, regleaza circulatia energiei, activeaza sângele. În componentele produsului se afla mai multe plante medicinale specifice chinezesti (denumiri intraductibile, plantele neavând echivalent în România n.t.) care activează efectiv pielea si îndeparteaza petele.
Cheia frumusetii
Folositi preparatele din plante medicinale traditionale chineze cu adaus de V-C, V-E. Varianta optima de Liang Yan conține V-C, V-E. Daca se iau 400 mg V-C de trei ori pe zi, 200 mg V-E de trei ori pe zi dupa trei luni 71,4% din paciente se vindeca complet de aceste pete neplacute.
V-C previne oxidarea, împiedicând prin aceasta formarea melaninei. În organism, tirozina, sub actiunea Hydroxide Enzyme se transformă în no PA. Oxidarea no PA conduce la formarea melaninei, împiedicând oxidarea no PA, V-C transforma pigmentul de culoare închisa al oxidarii în pigment de culoare deschisa al dezoxidarii, de aceea V-C împiedica oxidarea grasimilor, protejeaza culoarea alba a pielii si elasticitatea acesteia. V-E împiedica peroxidarea acizilor grasi, si în special a acizilor grasi nesaturati, ceea ce înseamna ca împiedica formarea pigmentului. De asemenea, V-E favorizeaza circulatia sângelui, protejând pielea împotriva îmbatranirii premature si îndeparteaza radicalii liberi.
V-E se poate lua în cantitate de maxim 800 mg pe zi pentru a se evita efectele secundare. În general, pentru adulti, se recomanda V-C 300 mg pe zi, V-E 300 mg pe zi.
Capsulele Liang Yan au trecut cu succes probele clinice desfasurate de-a lungul mai multor ani, fapt confirmat de Ministerul Sanatatii al R.P. Chineze prin aprobarea de producere a lor de catre compania de dezvoltare a bioingineriei TIANSHI Ltd Tian Jin. 

 Health    sanatate cu yahoo!!!       Health sanatate cu dcemail !!!

"Daca omul singur isi urmareste si are grija de sanatatea sa ,atunci este foarte greu de a gasi vreun medic care ar cunoaste metoda optima pentru sanatatea omului respectiv, in afara de el insusi!" Nu poti lecui organismul fara a lecui sufletul. SOKRATES

salt la inceput - prima
                     pagina  


2064 LEI

CONSULTATI MAI INTII PAGINA DE PRODUSE SI APARATE,COMENZI

http://alfa7000.tripod.com/id8.html

0765728730


  $=3,7 lei
     
   
  2015  
 

   ............  ACUM  SI CU PLATA RAMBURS.......
 COMANDA MINIMA  124 $  pentru TRANSPORT GRATUIT  ...
 
 
              SCHEME TRATAMENT PRODUSE TIANSHI